Hard Rock Cafe Antwerp

+32 (0)3 205 13 80
Groenplaats 35, Antwerp 2000, Belgium
Wij accepteren ook
AAA Discount Rewards Card ARC Europe Discount Card

Openingstijden

Restaurant:

Zon – don 12u – 22u
Vri – Zat 12u – 24u

Bar:

Zon – don 11u – 23u
Vri – Zat 11u – 1u

ROCK SHOP®:

Alle dagen open tussen 10u en 21u

Hard Rock Cafe Antwerp

Open sinds 18 Maart 2017

View Photos

On Line Reservaties

On line reservaties zijn mogelijk voor maximum 8 personen. Door het success en de populariteit van Hard Rock Cafe Antwerp nemen we een beperkt aantal reservaties per dag aan. Indien eer geen beschikbaarheid meer is via de reservatietool, is er steeds do mogelijkheid een VIP tafel te reserveren voor maximum 15 personen bij aankoop van een overheerlijk ‘We Will Rock You’ menu. Je kan dit menu bekijken en reserveren via de volgende link: goo.gl/QiQPCL. 
Voor groepen boven de 8 personen of speciale evenementen kan u steeds contact opnemene met Antwerp.salescooridnator@hardrock.com.

Schitterende diamant in het hartje van Antwerpen

Hard Rock Cafe Antwerp mixt de klassevolle vibe met de levendige music scene van de stad Antwerpen. Deze mix zorgt voor een unieke beleving voor elke bezoeker. Hard Rock Cafe Antwerp bevindt zich in het historisch centrum en vormt de ideale setting voor elk type evenement zoals verjaardagsfeestjes, zakelijke bijeenkomsten, teambuildings en bruiloften. Een professioneel team staat steeds voor u klaar en zorgt voor een vlekkeloze organisatie van uw evenement. Hard Rock Antwerp heeft 2 verdiepingen  en omvat een ruimte met 150 zitplaatsen, een podium voor live muziek, een lounge area en een adembenemende collectie van authentieke memorabilia stukken van wereldsterren. 

Uw favoriete Hard Rock item in onze Rock Shop

In onze Rock Shop kan u een uitgebreid assortiment aan muziek geïnspireerde items terugvinden waaronder de wereldbekende Classic Hard Rock T-shirt, pins, glazen en andere verzamelstukken. Deze specifieke Antwerp merchandise kan enkel in de Rock Shop in het Hard Rock Cafe Antwerp aangekocht worden. 

 
Speciale evenementen en promoties
Ontdek onze evenementen en memorabilia

Antwerpen

Groenplaats 35
2000 Antwerp
Belgium

Locatie