Hard Rock Cafe Göteborg

(+46)31-10 23 30
Kungsportsavenyen 10

Restaurangens öppettider:

Mån 11.30-00.00
Tis - tors 11.30-01.00
Fre 11.30-03.00
Lör 12.00-04.00
Sön 12.00-00.00

(Sön-mån stänger köket kl. 22.30)
(Tis-tor stänger köket kl. 23.00)
(Fre-lör stänger köket kl. 23.30)

 

BOKA BORD / SHUFFLEBOARD
Gladly Accepted
AAA Discount Rewards Card ARC Europe Discount Card
Awards

Shuffleboard Sportbar

Kolla på en match eller utmana dina vänner på ett spel!

BOKA SHUFFLEBOARD!

SHUFFLEBOARD I GÖTEBORG

Vill du endast boka Shuffleboard kostar detta 380 kr per bord och timma, du kan själv välja hur länge du vill boka samt hur många ni önskar att spela på ett bord. Vår rekommendation är att man är fyra spelare på ett bord och två i varje lag. 
Paketpris:
1.5 timma shuffleboard + Hickory BBQ Bacon Cheeseburger 329 kr per person.

SHUFFLEBOARD REGLER

Officiella regler 
1. Varje spelare/lag har 4 stenar/puckar – röda eller blå. För att bestämma vem som börjar spelas en puck per lag och närmast motsatt kant börjar alternativ sten/sax/påse. 
2. Första spelaren/lag som först når 15 poäng vinner. 
3. Markering finns på bordet för poängberäkning 1-4 poäng. 5 poäng ges om pucken hänger över kanten men fortfarande är kvar på spelytan. 
4. Alla stenar skall över ”spärrlinjen” som är markerat en bit framför 1-poängsfältet. De stenar som inte når över ”spärrlinjen” ska tas av banan. 
5. A. Den eller de stenar i samma färg som hamnar längst bort närmast den bortre kanten ger poäng B.Spelaren/laget som vann föregående omgång startar alltid nästa omgång 
6.Hela stenen skall vara över poänglinjen (räcker inte att den är delvis över linjen) Vid turneringsspel gäller de officiella reglerna som framgår på shuffleboardfederation.com 
7. Du får inte spela 2 puckar samtidigt.

OM SHUFFLEBOARD

SHUFFLEBOARD
Shuffleboard är kul, spännanade och enkelt att lära sig. Spelet är socialt och medryckande. Det påminner om curling. 4 blå eller röda stenar per spelare eller lag curlas från den ena till den andra sidan av bordet. Det gäller att komma så nära bortre kanten som möjligt med de egna stenarna, samtidigt som man skall blockera eller slå bort motståndarens stenar. 
Historien om shuffleboard
Som så många andra spel uppfanns det i England, för länge sedan (1500-talet). Det utvecklades vidare i USA och finns i två olika varianter. Shuffleboard på fartygsdäck, känt från många hollywoodfilmer och Tv serier, som spelas med en slags kratta (kö) eller det moderna Shuffleboard som spelas på ett 6,7 meter (22 am.foot) och 65 cm brett spelbord. 2010 talets succé började på baren Tilt mitt i centrala Oslo. Därifrån har det snabbt spridit sig vidare i Norden och ut i Europa.

BOKA SHUFFLEBOARD!

View Photos
Specialerbjudanden