Hard Rock Cafe Amsterdam

+31-20-523-7625
Max Euweplein 57-61, 1017 MA Amsterdam, The Netherlands
Gladly Accepted
AAA Discount Rewards Card ARC Europe Discount Card

Hours of Operation

Restaurant Hours:

Mon - Thur 11:00 AM - 11:30 PM
Fri - Sat 11:00 AM - 12:30 AM

Bar Hours:

Sun-Thu 11:00AM - 12:00AM
Fri & Sat 11:00AM - 1:00AM

ROCK SHOP® HOURS:

Sun - Thur 9:00 AM - 12:00 AM
Fri- Sat 9:00 AM - 1:00 AM

Hard Rock Cafe Amsterdam Memorabilia

View Photos

RIHANNA

Outfit

Het popicoon uit Barbados droeg deze outfit op het podium tijdens haar Loud-tournee in 2011. Rihanna bundelde haar krachten met Hard Rock in 2014 voor een speciaal “Artist Spotlight” T-shirt en een liefdadigheidsactie.

BLACK SABBATH

Muzieknotatie

Een met de hand geschreven notatie van de riff uit een van de grootste anthems uit de heavy metal-geschiedenis: Black Sabbath’s Iron Man, ondertekend door Tony Iommy zelf.

KISS

Gitaar

De ‘Punisher Bass’ waar Gene Simmons van Kiss op gespeeld heeft, door hemzelf ondertekend.

RUN-D.M.C.

Hoed

Hiphop-icoon Darryl “D.M.C.” McDaniels van Run-D.M.C. droeg deze hoed on-stage toen de groep in 2013 door Europa toerde.

THE MISFITS

Gitaar

Deze werkelijk fantastische “Devastator” bass was ooit van Jerry Only, die erop speelde in de iconische punkband The Misfits. Jerry doneerde hem aan de Hard Rock-collectie van Mexico City.

JOHN LENNON

Persoonlijk bezit

Deze Cartier sigarendoos van Sterling-zilver was een van de twaalf exemplaren die John en Yoko in 1980 lieten maken als Kerstcadeau’s voor enkele goede vrienden. Tragisch genoeg kreeg John nooit de kans om ze uit te delen, voordat hij op 8 december dat jaar overleed.

JIMI HENDRIX

Riem

Deze riem zat ooit om het middel van de meest invloedrijke elektrisch gitarist die ooit geleefd heeft. Jimi droeg ‘m in het najaar van 1968.

BOB DYLAN

Leren jack

Als archetype van de troubadour/poëet, is Bob Dylans invloed nauwelijks te overschatten. Hij was een idool voor Johnny Cash, Jimi Hendrix en John Lennon, maar iedere popartiest wiens teksten verder gaan dan “You’re My Baby” is schatplichtig aan Dylan. Aangewezen als de stem van de jaren zestig-generatie (wat hij zelf trouwens tegensprak), heeft Bob persoonlijk de intellectuele folk vanuit de koffiehuizen naar de elektrische toekomst gesleept. Dylan droeg dit leren jack in de jaren tachtig.

Specials & Promoties