Hard Rock Cafe Barcelona

+34-93-270-2305
Plaça de Catalunya, 21. 08002 Barcelona, Spain
Gladly Accepted
AAA Discount Rewards Card ARC Europe Discount Card

Hours of Operation

Restaurant Hours:

De dilluns a diumenge de 11:30 a 02:00.

ROCK SHOP® HOURS:

De dilluns a diumenge de 09:00 a 02:00.

Hard Rock Cafe Barcelona Memorabilia

View Photos

Bob Dylan

Guitarra Acústica

Bob Dylan va tocar aquesta fantàstica Martin D-28 acústica a l'escenari del Madison Square Garden de Nova York el 30 i 31 gener de 1974.

Bruce Springsteen

Motorcycle Jacket

Aquesta jaqueta clàssica de cuir negre pertanyia a "The Boss".

Queen

Bowling Shirt

Aquesta samarreta retro de bitlles japonesa amb un brodat frontal "Ethel" i un brodat a l'esquena on hi posa "Strikers, Tòquio Japó", ve directe des del vestidor del llegendari cantant de Queen, Freddie Mercury.

Kerry King

Guitarra

Kerry King és un dels guitarristes més ferotges i el seu grup, Slayer, són els reis indiscutibles del "thrash metal". Un concert de Slayer és una de les experiències més viscerals del rock - amb una destresa instrumental virtuosa i els seus concerts on predomina el volum musical elevat. Aquesta guitarra personalitzada ESP va ser un dels principals instruments de Kerry en els anys 90.

Madonna

Leather Teddy

Madonna va lluir aquest vestit, generant una gran expectació a nivell públic, en el seu llibre "Sex" a l'any 1992.

Michael Stipe

Camisa Vermella

Aquesta samarreta va ser utilitzada pel vocalista de R.E.M, Michael Stipe, durant un concert a la Universitat de Villanova a Pennsylvania.

KISS

Guitarra

Paul Stanley va utilitzar aquesta guitarra Washburn quan KISS va oferir un concert en viu a Minneapolis, Minnesota, el 13 de juliol del 2000.

Prince

Armilla

Prince va utilitzar aquesta armilla a la contraportada del seu àlbum Lovesexy de l'any 1988.

Shakira

Abillament

La superestrella colombiana Shakira portava aquest vestit a l'escenari durant el "Tour de la Mangosta" de l'any 2003. Shakira va donar a Hard Rock Cafe diversos articles del seu vestuari personal a canvi d'una donació a la "Fundación Pies Descalzos". Ella mateixa va fundar aquesta organització per tal de recaptar fons i així construir escoles per als nens més desafavorits de Colòmbia.

Stevie Nicks

Vestit

Stevie Nicks va lluir aquest vestit en el vídeo de Fleetwood Mac per "Little Lies" en 1987.

Whitney Houston

Velvet Gown

Whitney Houston va lluir aquest vestit de vellut mentre interpretava la cançó "One Moment of Time" a la Celebració del 60 aniversari de Sammy Davis Jr el 4 de febrer de 1990. A més de Whitney, la mostra va comptar amb una gran quantitat d'estrelles del rock del nivell de Michael Jackson , Ella Fitzgerald, Quincy Jones, Dean Martin, Frank Sinatra i Stevie Wonder.

Ofertes i Promocions