Hard Rock Cafe Budapest

+36 30 572 4011
1051 Budapest, V. district, Deák Ferenc street 3-5

ÉTTEREM NYITVATARTÁSA:

Vas- Sze 12:00-23:00
Csü-Szo 12:00-24:00

BÁR NYITVATARTÁSA:

Vas- Sze 12:00-24:00
Csü-Szo 12:00-01:00

ROCK SHOP® NYITVATARTÁSA:

Hét- Vas 10:00-24:00

Örömmel elfogadjuk
AAA kedvezménykártya ARC Europe kedvezmény kártya Budapest Card
Awards

Hard Rock Cafe Budapest

Alapítva: 2011. december 14.

View Photos

A budapesti Hard Rock Cafe a Váci1 Üzletházban található, az UNESCO Világörökséghez tartozó budapesti látvány egyik történelmileg jelentős épületében. Éttermünk alapterülete 1097 négyzetméter, 4 különböző szinten, amelyhez még egy szezonálisan nyitva tartó kültéri terasz is tartozik. A híres Rock Shop® a földszinten található; a nagyobbik étterem rész, a bár és a színpad a -1. szinten helyezkedik el; míg a legfelső szint további ülőhelyekkel és lenyűgöző kilátással szolgál a Vörösmarty térre és a Váci utcára.

Autentikus Ízek

A Hard Rock Cafe a remek ételeiről híres, és nem véletlenül. Minden egyes fogásunk házilag készül, amelyekhez friss hozzávalókat és helyi alapanyagokat használunk. A zamatos Legendary® Burgereinktől kezdve a saját receptjeink alapján készülő koktéljainkon át, híresek vagyunk arról, hogy csak a legízletesebb fogásokat szolgáljuk fel.

Vásárlás Rock Shop® üzletünkben

Egy élvezetes este után, amely a jó ételek, család és barátok társaságában telik, ne feledkezzetek meg betérni híres Rock Shop® üzletünkbe, ahol exkluzív Hard Rock-os termékeink közül válogathattok.

Airport Rock Shop®

Új Rock Shop üzlet nyitotta meg kapuit a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 2015 júliusában.
Az Airport Rock Shop a repülőtér 2A Terminálján található, az indulási oldal A10-11 kapui mellett. A Vörösmarty téri Hard Rock Cafe-val ellentétben az ajándékbolt a reptéren önállóan, kávézó nélkül jelenik meg, de legalább olyan, ha nem izgalmasabb zenei relikviagyűjteménnyel rendelkezik. Megnézhetjük itt Michael Jackson overálját, vagy Cher fellépőruháját, de találhatunk hangszereket, albumokat és kiegészítőket olyan sztároktól, mint Christina Aguilera, a The Aerosmith, a U2 vagy Taylor Swift.
Az Airport Rock Shop-ban továbbá olyan különleges, csak itt elérhető termékek is találhatók, mint a repülés témájú kitűzők, de válogathatunk pólók, pulcsik, sapkák, vagy a logózott poharak, hűtőmágnesek, kulcstartók és egyéb kiegészítők között is.

 

View our Modern Slavery Statement
Különleges ajánlatok, akciók
KERESS PROGRAMOT & ZENEI RELIKVIÁT