Hard Rock Cafe Budapest

+36 30 572 4011
1051 Budapest, V. district, Deák Ferenc street 3-5

ÉTTEREM NYITVA TARTÁSA:

Vas- Sze 12:00-23:00
Csü-Szo 12:00-24:00

BÁR NYITVA TARTÁSA:

Vas- Sze 12:00-24:00
Csü-Szo 12:00-01:00

ROCK SHOP® NYITVA TARTÁSA:

Hét- Vas 10:00-24:00

Örömmel elfogadjuk
AAA kedvezménykártya ARC Europe kedvezmény kártya Budapest Card
Awards

Hard Rock Cafe Budapest Memorabilia

View Photos

Christina Aguilera

mellény

Ezt a csíkos mellényt Christina Aguilera énekesnő viselte a Pepsi-vel készített hirdetésekben, a dél-koreai szupersztár Rain mellett.

Scott Ian

Jackson gitár

Ez az egyedi Jackson gitár lépésenként lett összerakva a metál zene egyik legkeményebb képviselője által. Scott Ian az Anthrax zenekarból ezzel a gitárral játszotta föl az Attack of the Killer B’s és a Sound of White Noise albumokat.

Guns N’ Roses

Gibson Les Paul Pro

Ez a rock gép egy igazi rosszaság. Ez egy Gibson Les Paul Pro modell, amivel Izzy Stradlin játszott, amit pörgetett, amit nyüstölt, és amit aztán alá is írt. A P-90-esek olyan nyers, durva hangzást kölcsönöznek, amelyeket legjobban akkor élvezhetünk, ha igazán hangosan tépik a húrjait. A zaj, ami ebből a dologból kijön vagy fülsüketítő, vagy olyan hangzás, amire ökölbe szorított kezekkel tombolunk. Mi utóbbira szavazunk.

Jimi Hendrix

poncsó

Ennek a mókás kis poncsónak a tulajdonosa Jimi Hendrix volt, de később odaadta a Memphis session ászának Roland Robinsonnak. Roland egy basszusgitáros volt, aki sok Stax Records-os sztárral játszott, valamint Hendrix posthumous “Nine to the Universe" című albumán is szerepelt.

Jerry Horton

Schecter Tempest gitár

Jerry Horton, a kortárs metál istenekből álló Papa Roach zenekar gitárosa ezt a Schecter Tempest gitárt használja a banda 2005-ös Murder turnéján.

Jimi Hendrix

türkiz bross

A hatvanas évek végén, ha nem volt türkiz ékszered, azt gondolták valami baj van veled, és hogy megbízhatatlan vagy. Hendrixnek nem volt ilyen problémája. Sok türkiz darabbal rendelkezett - köztük ez a szecessziós bross.

Madonna

kézzel írt levél

Íme egy levél, amelyet Madonna írt barátjának 1992-es “A League of Their Own” chicagoi forgatása alatt. Nyilvánvalóan nem volt túl izgatott Chicagóval kapcsolatban, vagy akár a szereplőtársaival. Geena Davis-t barbi babának hívja…

The Beatles

mikrofon

Ez az alázatos Reslo mikrofon és állvány a liverpooli Cavern Clubban szolgált a Beatles számos előadása során. John, Paul, George, Ringo, Stu Sutcliffe és Pete Best sokszor léptek színpadra ezen a helyen. Amikor a Merseybeat hangzás elárasztotta Liverpoolt, a Covern Club számított a kiinduló pontnak. A Beatles mellett ennek a hihetetlen korszaknak szinte minden nagyszerű liverpooli csapata ezt a mikrofont használta.

Különleges ajánlatok, akciók