Hard Rock Cafe København

+45 3312 4333
Rådhuspladsen 45-47, København, Danmark 1550
Gladly Accepted
AAA Discount Rewards Card ARC Europe Discount Card

ÅBNINGSTIDER

Restaurant Tider:

Man - Søn 11:00 - 23:00

Bar Tider:

Man - Ons 10:00 - 00:00
Tir 10:00 - 01:00
Fre & Lør 10:00 - 02:00
Søn 10:00 - 00:00

ROCK SHOP® TIDER:

Dagligt fra 10:00 - 00:00

Hard Rock Cafe Copenhagen

Est. 18. Juli, 1995

View Photos

Placeret et stenkast fra Rådhuspladsen, ligger Hard Rock Cafe København I starten af gågaden Strøget. Vi har rocket byen i over 21 år og flyttede i 2015 til en 2-etagers, 1260 kvadratmeter cafe med udsigt til Rådhuspladsen og Københavns rådhus. Caféen er placeret en lille gåtur fra Tivoli, Nationalmuseet, Ripleys Believe it Or Not museum samt stoppesteder for både Hop off Hop on busser og kanalrundfart. Den rømte attraktion Den Lille Havfrue sidder på hendes sten 5km fra caféen og den smukke Rosenborg Slotshave er kun 3km væk.

************************************************************************************

Online Reservation for op til 10 personer

Grundet vores lokations popularitet tager vi begrænset imod plads-prioriteringsordre. Hvis du er med en gruppe af mere end 10 personer, og ønsker at bestille fra vores regulære Core Menu, og ikke vælge en gruppe menu, så har du mulighed for at komme på dagen og blive skrevet på vores venteliste. For grupper på eller over 10 personer, kontakt da RESERVATIONS for flere gruppe menu muligheder. Se ’Fester & Speciale arrangementer’ for online gruppeløsninger. 

************************************************************************************

Legendariske Smage

Vores mad inspirerer lokale og turister til at besøge Hard Rock Cafe København. Nyd friske amerikanske hovedretter og klassiske favoritter som vores Legendary®  Burger, og Hickory Babecue Røget Ribs der er så mørt at det falder af benene. Fra smagsfulde salater, til velsmagende signatur retter, bruger vores kokke kun de mest friske ingredienser til at skabe kullinarisk perfektion for hver gæst. Kom forbi til et tilfredsstillende frisklavet måltid, en håndshaket cocktail eller tag et kig på vores memorabilia i vores Rock N Roll Museum fra lokale og internationale artister som Metallica, Pretty Maids, The Rolling Stones, Amy Winehouse og Michael Jackson.

************************************************************************************

Rock Shoppen

Når din hang til det lokalt inspirerede, amerikanske køkken er tilfredsstillet, så glem ikke at tage et kig på vores Rock Shop® hvor vi har eksklusive souvenirs og gaver du kan tage med hjem! Om end du vil have en souvenir til at minde dig om de gode tider i København eller en gave at give til familie og venner, kan du med sikkerhed finde en unik ting i vores shop.

************************************************************************************

Hard Rock oplevelsen

Vores smagfulde menu, og hurtige venlige service er kun en lille del af Hard Rock oplevelsen. Atmosfæren er afslappet og åben for alle. Vores personale håber du vil nyde et måltid, en cocktail eller deltage i en af vores mange begivenheder.

View our Modern Slavery Statement
Se kontrol rapport
Specials & Promotions
Lær mere om vores Begivenheder & Memorabilia